maandag 24 juni 2019

Wallet Ninja


Ben je op de camping graag op alles voorbereid, maar heb je niet genoeg bagageruimte om allerhande tools mee te nemen? Geen probleem! Met de Wallet Ninja heb je maar liefst achttien handige tools bij je. En moet je daar een complete gereedschapskist voor meenemen? Welnee! De Wallet Ninja past gewoon in je portemonnee. Nieuw is hij niet, wel handig.
Deze handige multitool weegt slechts 10 gram. En met een afmeting van 10 x 0,5 x 0,1 cm – creditcardformaat dus – bewaar je hem eenvoudig tussen de andere pasjes in je portemonnee. Zo heb je deze alleskunner altijd bij de hand. De Wallet Ninja is gemaakt van roestvrij staal. Dat betekent dat hij niet gaat roesten, dof wordt of kan buigen.

De achttien tools

En dan nu het belangrijkste: wat heeft en kan ‘ie allemaal? Nou, veel dus. Met een Wallet Ninja heb je de beschikking over:
·         een flesopener
·         een blikopener
·         een briefopener (echt héél handig op de camping…)
·         een spijkertrekker
·         vier soorten schroevendraaiers
·         zes moersleutels
·         een doosopener
·         een fruitschiller
·         een liniaal
·         een telefoonstandaard

Indrukwekkende lijst, niet? Stel je even voor dat je al dit gereedschap los mee zou moeten nemen naar de camping. Je zou bagageruimte tekort komen. Oké, waarschijnlijk gebruik je bij lange na niet alles van deze lijst. Maar beter te veel dan te weinig, toch? En van een flesopener, een spijkertrekker, een schroevendraaier, een fruitschiller en een blikopener is nog nooit iemand op de camping slechter geworden. Het is natuurlijk een leuk cadeau voor iemand anders, maar het is ook zeker een leuk cadeau voor jezelf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten