maandag 1 april 2019

Glaravans


Glaravans: Nieuwe caravans in een vintage jasje

Sinds het begin van dit jaar zijn de fabrikanten druk bezig met het bouwen van de eerste Glaravans; Moderne caravans in een ‘vintage’ jasje. De oorsprong van Glaravans komt van caravans en glamping, Glamping is een begrip dat voortkomt uit een combinatie van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het woord ‘glamping’ staat voor kamperen met luxe en in een bijzondere sfeer.


Bij Glaravans strippen zij de oude caravans en bouwen zij deze weer opnieuw op tot hedendaagse reispaleisjes met de nieuwste technologie. Zo kan je altijd glamperen waar en wanneer je maar wilt! Glaravans worden gebouwd op eigen inzicht en ook naar smaak van de klant, voor zowel particulieren als bedrijven. Tevens is er een verhuur Glaravan beschikbaar vanaf Juni 2019. 
De concepten voor de eerste Glaravans worden binnenkort onthuld. Houdt hun Facebook en Instagram pagina goed in de gaten voor de vorderingen. Glaravans is opgericht door Erik Baas. Als kampeerder zag hij vooral veelal dezelfde uitziende caravans: Zijn passie voor oude en stijlvolle objecten bracht hem het idee voor Glaravans. In de unieke vintage caravans zag hij een kans, waarop hij een Constructam Caravan uit 1979 kocht. De sfeer van de caravan was prachtig, maar hij miste een stukje luxe en stijl. Geïnspireerd door de vele hobbyisten die hun caravan opknapten, begon het avontuur dat Glaravans heet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten